راهکارهای گسترش همکاری های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه های سمنان و علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بررسی شد.
گسترش مبادلات علمی، پژوهشی و فناوری میان دو دانشگاه مرکز استان
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از گسترش مبادلات علمی، پژوهشی و فناوری میان دو دانشگاه مرکز استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان؛ دکتر محمد حسین احسانی با اعلام این خبر گفت: دانشگاه سمنان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از پتانسیلها و قابلیتهای مطلوبی برخوردار میباشند که با برنامه ریزی هدفمند و اثربخش میتوان اقدامات مشترکی در راستای تحقق برنامههای پژوهشی و فناوری انجام داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به امکان بهره برداری از تواناییهای علمی - تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تجهیزات و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری طرفین برای انجام فعالیتهای آتی، ابراز امیدواری کرد دو دانشگاه بتوانند در این خصوص به نتایج درخشانی دست یابند.
دکتر احسانی با معرفی مختصری از دانشگاه سمنان به ۵ اولویت تحقیقاتی مصوب هیأت رئیسه دانشگاه اشاره داشتند و خاطر نشان کردند انرژی، آب و محیط زیست، صنعت، علوم داده و علوم انسانی از موضوعاتی است که این دانشگاه میتواند با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تعامل داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به زمینههای تحقیقاتی مشترکی که در برخی از دانشکدههای این دانشگاه وجود دارد اشاره و عنوان داشت در حوزه سلامت و بویژه نانو فناوری، بیو فناوری، هوش مصنوهی و پردازش هوشمند تصاویر پزشکی، رهایش دارو، ضد حلالها در فرآیندهای داروسازی، استخراج اسانسهای گیاهی، مهندسی بافت، ایمنی، فیزیولوژی ورزشی و توانبخشی، زیست شناسی، زمین شناسی و روانشناسی بالینی این دانشگاه آمادگی دارد با توجه به حضور اعضای هیأت علمی توانمند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان پسا دکتری با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیش از پیش همکاری نماید.
دکتر مجید میرمحمدخانی که به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در این جلسه حضور داشت از هرگونه تعامل و همکاری در حوزههای دارای برنامه مشترک استقبال و آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان برای تحقق اهداف مشترک مورد نظر را اعلام و بر لزوم شناسایی مباحث مورد علاقه طرفین با عنایت ویژه به بخش سلامت و بهداشت تأکید داشتند.
ایشان هر گونه تعامل مشترک برای خلق فرصتها در زیر مجموعههای تحقیقات و فناوری دو دانشگاه را ارزشمند بر شمرد و بر لزوم بهره مندی از امکانات موجود برای مشارکت در انجام طرحهای تحقیقاتی و فناوری با رویکرد حل مسائل منطقه و بویژه مزیتهای استانی ابراز امیدواری کرد.
در ادامه این جلسه که با حضور مدیران و مسئولان مربوط به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان برگزار گردید، اعضای حاضر در جلسه با بیان دیدگاههای خود و ارائه نظرات سازنده بخشی از توانمندیها و پتانسیلهای موجود در دو دانشگاه را عنوان و ضمن هم اندیشی و دست یابی به زمینههای تحقیقاتی مشترک، از توافقات حاصل شده برای نیل به اهداف مشترک استقبال و خواستار اجرایی و عملیاتی شدن هر چه سریعتر این برنامهها شدند.
گفتنی است پس از برگزاری این جلسه به منظور گسترش همکاریهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه سمنان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان مقرر شد در خصوص تنظیم و مبادله تفاهم نامه همکاری جلسات آتی برگزار و اقدام لازم بعمل آید.
نظر دهید