با انعقاد تفاهم نامه ای
همکاری های علمی -پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه سمنان و شرکت برق منطقه ای سمنان گسترش می یابد
با امضاء و مبادله تفاهم نامه ای بین دانشگاه سمنان و شرکت برق منطقه ای سمنان همکاری های دو طرف در زمینه های مختلف علمی -پژوهشی ، آموزشی و تحقیقات کاربردی گسترش می یابد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، این تفاهم نامه به امضای کتر سیف الله سعدالدین سرپرست دانشگاه سمنان و مهندس مجید وفائی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای سمنان رسید .
استفاده از توانایی های علمی - تحقیقاتی ، آزمایشگاهی ، تجهیزات و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و آموزشی طرفین برای انجام فعالیت های مورد توافق موضوع این تفاهم نامه است .
بر اساس این تفاهم نامه حمایت از اجرای پروژه های دانشجویی ، پذیرش دانشجویان دانشگاه برای گذراندن دوره های کار آموزی و سرباز امریه، همکاری در اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه و موسسات پژوهشی در وزارت نیرو ، بازدید های متقابل علمی و برگزاری دوره های آموزشی از محورهای همکاری بر اساس این تفاهم نامه در زمینه آموزشی است .
در بخش همکاری های پژوهشی نیز تعریف پروژه های مستقل مورد نیاز شرکت برق منطقه ای و تلاش برای کاربردی کردن این تحقیقات و ارتقاء فناوریهای مرتبط با صنعت برق ، حمایت مادی و معنوی از پروژه ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و تشکیل کارگروهی به منظور نیازسنجی تحقیقاتی مورد نیاز شرکت و بررسی راهکارهای عملیاتی شدن این تفاهم ذکر شده است .
مدت اجرای این تفاهم سه سال تعیین شده است .
سرپرست دانشگاه سمنان در آئین انعقاد این تفاهم نامه با اشاره به تحصیل نزدیک به 14 هزار دانشجو در 17 دانشکده این دانشگاه خاطر نشان کرد : دکتر نیما امجدی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان به عنوان جوان ترین پروفسور کشور است و امیدواریم انعقاد این تفاهم نامه همچون همکاریهای گذشته دانشگاه سمنان با شرکت برق منطقه ای سمنان منشاء خیر و برکت برای دو طرف باشد .
دکتر سیف الله سعدالدین با بیان اینکه یکی از اهداف دانشگاه سمنان کمک به حل مسائل جامعه با کمک اعضای علمی و دانشجویان پر تلاش این دانشگاه است افزود : در تلاش هستیم با دستاورد انجام فعالیت های تحقیقاتی و مطالعاتی در جهت حل مسائل و مشکلات استان و کشور گام برداریم .
وی توجه به پروژه های کارآموزی دانشجویی را بسیار مهم برشمرد و گفت : اهمیت به فعالیت های دانشجویی نه تنها به کسب تجربه آنان کمک می کند بلکه برای گره گشایی از مسائل جامعه نیز بسیار موثر است .
سرپرست دانشگاه سمنان با اشاره به ظرفیت مطلوب استان سمنان در زمینه انرژی خورشیدی خواستار استفاده از این نعمت خدادادی در جهت تولید انرژی با ایجاد نیروگاه های خورشیدی شد و تاکید کرد: دانشگاه سمنان طرح راه اندازی نیروگاه 10 مگاواتی را ارائه کرده است که با کمک شرکت برق منطقه ای دانش فنی مربوطه در دانشگاه سمنان تولید و برق تولیدی نیز از طریق شبکه در استان توزیع شود .
مهندس مجید وفائی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای سمنان هم در این مراسم با اشاره به صنعتی و دانشگاهی بودن استان سمنان گفت : صنعت برق یکی از صنایع زیر ساختی در حوزه افزایش تولید است که در تحقق شعار سال نیز بسیار کمک کننده است .
مهندس وفائی با بیان اینکه 70 درصد برق تولیدی استان در صنایع و 30 درصد در بخش خانگی استفاده می شود افزود : وجود صنایع متعدد در استان نیازمند افزایش تولید برق است که برای توسعه زیر ساخت ها و نیز تعمیر و نگهداری تاسیسات شبکه برق استان نیازمند کمک جامعه علمی و اساتید این حوزه در دانشگاه سمنان هستیم که بتوانند با روش های نوین و خلاقانه به این بخش ها کمک نمایند .
نظر دهید