پایان موفقیت‌آمیز نخستین پژوهشگر پسادکتری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه سمنان

دوره پسادکتری یکی دیگر از پژوهشگران دانشگاه سمنان به پایان رسید.

به گزارش رابط خبری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، دکتر محمدحسین احسانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با اعلام پایان موفقیت‌آمیز نخستین پژوهشگر پسادکتری در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه، گفت: پژوهشگر پسادکتری گروه زبان و ادبیات عربی، دکتر محمدعلی عامری، پس از ارائه گزارش نهایی پروژه خود، دوره تخصصی پژوهشی خود را به‌طور رسمی به پایان رساند.

وی افزود: عنوان پروژه پژوهشی دکتر عامری « بررسی کنش‌های گفتاری در زبان‌های فارسی و عربی بر اساس زبان‌شناسی کاربردشناختی » بود که تحت راهنمایی استاد میزبان، دکتر علی ضیغمی، دانشیار گروه زبان و ادبیات عربی، انجام پذیرفت.

رئیس کمیته پسادکتری دانشگاه ادامه داد: پژوهش صورت گرفته در این دوره، کنش‌های گفتاری تعریف، تمجید و سرزنش را در متون داستانی معاصر فارسی و عربی بررسی کرده و بر اهمیت و ضرورت تقویت مهارت‌های کاربردشناختی در هر دو زبان تأکید دارد.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه سمنان تصریح کرد: دکتر عامری در جلسه دفاع نهایی، دستاوردهای علمی خود را ارائه نمود که از جمله آن‌ها انتشار سه مقاله علمی-پژوهشی معتبر ISC است. این مقالات شامل دو مقاله عربی با عناوین «أسلوب الإطراء فی اللغة العربیّة: دراسة تداولیّة وفقاً لنمط دیل هایمز فی نصوص قصصیّة مختارة» منتشر شده در مجله دراسات فی تعلیم اللغة العربیة وآدابها دانشگاه شیراز و «دراسة فعل اللوم الکلامیّ فی اللغة العربیّة من منظور تداولیّ وفقا لنمط دیل هایمز فی نصوص قصصیّة مختارة» در مجله اللغة العربیة وآدابها پردیس فارابی دانشگاه تهران است، همچنین یک مقاله فارسی با عنوان «بررسی کنش گفتاری سرزنش در زبان‌های فارسی و عربی در متون داستانی براساس الگوی هایمز» که در مجله پژوهش‌های زبان‌شناختی در زبان‌های خارجی دانشگاه تهران چاپ شده است.

دکتر احسانی خاطرنشان کرد: پژوهشگر و استاد میزبان با اهتمام ویژه، مقاله چهارم را نیز به یکی از مجلات علمی ـ پژوهشی ارسال کرده‌اند که هم‌اکنون در مرحله داوری قرار دارد.

 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در پایان، با تأکید بر نقش کلیدی دوره‌های پسادکتری در ارتقاء سطح پژوهش‌های تخصصی و بین‌رشته‌ای اظهار داشت: دانشگاه سمنان از طرح‌ها و پژوهش‌هایی که در قالب دوره‌های پسادکتری به حل مسائل علمی و کاربردی کشور کمک می‌کنند، با جدیت حمایت می‌کند. از تمامی پژوهشگران جوان و مستعد دعوت می‌شود تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه، مسیر تحقیقاتی خود را در این چارچوب توسعه دهند.

کلمات کلیدی
مصطفی رئوفی
تهیه کننده:

مصطفی رئوفی

تصاویر

 -  -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/06/05 14:59