در آئینی ویژه، قدردانی از دانش‌آموختگان و دانشجویان برتر دانشگاه سمنان در حوزه پژوهش و فناوری برگزار شد

دانشگاه سمنان میزبان سومین دوره آئین قدر

در مراسمی با حضور مسئولان استان و دانشگاه، از دانش‌آموختگان و دانشجویان برتر دانشگاه سمنان در حوزه پژوهش و فناوری تجلیل شد.

به گزارش رابط خبری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، دکتر سیف‌الله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان، در این آئین به اولویت‌های کلیدی وزارت علوم اشاره کرد که شامل تحقق دانشگاه اسلامی، ایجاد دانشگاهی تأثیرگذار در صنعت و ارتقای دانشگاه به نهادی پویا و امیدآفرین است.

وی افزود: تیم مدیریتی دانشگاه سمنان با برنامه‌ریزی‌های هدفمند در راستای تحقق این اولویت‌ها گام برمی‌دارد.

رئیس دانشگاه سمنان در ادامه به کسب رتبه ۱۵ این دانشگاه در ارزیابی‌های انجام‌شده از سوی ISC اشاره کرد و افزود: "با تلاش‌های مستمر محققان، پژوهشگران و همراهی ارزشمند تیم مدیریتی دانشگاه، رتبه دانشگاه از ۲۲ در سال گذشته با ارتقای هفت پله‌ای به رتبه ۱۵ رسیده است.

دکتر سعدالدین اظهار داشت : در ارزیابی ISC، شش شاخص مورد بررسی قرار می گیرد و دانشگاه سمنان در دو شاخص مدیریت و بهره‌وری و فناوری و نوآوری به ترتیب رتبه‌های ۴ و ۶ کشور را کسب کرده است.

رئیس دانشگاه سمنان همچنین با تأکید بر چشم‌انداز دانشگاه سمنان، افزودند: هدف ما قرار گرفتن در بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور و ارتقای جایگاه دانشگاه در سطح جهانی به رتبه زیر هزار در رتبه بندی تایمز است.

ایشان در ادامه به تحصیل دانشجویان بین‌المللی در این دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: امروز دستاوردهای علمی - پژوهشی ما از طریق دانشجویان بین‌المللی به کشورهای مختلف صادر می‌شود و برای توسعه این روند برنامه‌ریزی می‌کنیم.

محمدرضا باقری، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، در این آئین ظرفیت‌های ویژه استان برای توسعه صنعتی را مورد تأکید قرار داد و گفت: قرار گرفتن استان سمنان در مجاورت پایتخت، فرصت بی‌نظیری برای توسعه صنعتی به شمار می‌رود.

 وی افزود: در دنیای صنعتی امروز، استفاده از فناوری‌های نوین و پژوهش‌های علمی باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان همچنین به فعالیت‌های این شرکت در زمینه خوشه‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: فضای مناسبی برای محققان و پژوهشگران فراهم کرده‌ایم تا در حل مشکلات صنعتی مشارکت کنند. برگزاری نمایشگاه‌ها و رفع نیازهای فناورانه صنایع از جمله این خدمات است.

وی با اشاره به دو مشکل اساسی صنایع استان، یعنی ناترازی انرژی و کمبود آب، افزود: استفاده از انرژی خورشیدی و پساب شهری به عنوان راهکارهایی برای تأمین منابع انرژی و آب در واحدهای صنعتی مورد توجه قرار گرفته است.

باقری تأکید کرد که رفع این چالش‌ها نیازمند علم، تخصص و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین است و دانشگاهیان می‌توانند در ارائه راهکارهای علمی نقش حیاتی ایفاء کنند.

وی همچنین به کمبود نیروی انسانی متخصص در صنایع استان اشاره کرد و افزود: هوشمند کردن صنعت و استفاده از ربات‌ها می‌تواند این مشکل را حل کند، اما تحقق این امر نیازمند همکاری نزدیک با محققان و پژوهشگران است.

دکتر کیانا پیوندی، دبیر آئین قدر و مدیر پژوهش دانشگاه سمنان، نیز در این مراسم به اهمیت افزایش تعاملات دانشگاهی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: هدف ما به‌کارگیری نتایج پژوهش‌های اعضای هیئت علمی و پژوهشگران پسادکتری در جهت حل مسائل و مشکلات جامعه و صنعت است.

دکتر پیوندی در پایان افزود: در این آئین ۱۶ دانشجو و ۳۳ دانش‌آموخته برتر دانشگاه سمنان تجلیل می شوند.

در ادامه این مراسم، دکتر ابراهیم نجفی کانی، دانشیار دانشگاه سمنان و مدیرعامل شرکت فناور دانش بنیان پردیس نگین، مهندس منصور ابراهیمیان، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت پاریزان صنعت، و دکتر محسن کوشش‌تبار، دانش‌آموخته دانشگاه سمنان و منتخب آئین قدر، به ارائه تجربیات و موفقیت‌های خود در مسیر تولید و صنعت پرداختند.

 

 

کلمات کلیدی
مصطفی رئوفی
تهیه کننده:

مصطفی رئوفی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *