ساخت کامپوزیت‌های نوین برای پایش آلاینده‌ها و تصفیه آب؛ دستاورد پژوهشگر پسادکتری دانشگاه سمنان

دانشکده شیمی دانشگاه سمنان میزبان پژوهشی نوآورانه در حوزه تصفیه آب و شناسایی آلاینده‌ها

به گزارش رابط خبری حوزه معاونت پژوهش و فناوری  دانشگاه دکتر احسانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، از اتمام دوره پسادکتری پنجمین پژوهشگر دانشکده شیمی این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار داشت: آقای دکتر احمد حسینی بنده‌قرائی، پنجمین پژوهشگر دوره پسادکتری دانشکده شیمی دانشگاه سمنان، با موفقیت دوره پژوهشی خود را به پایان رساندند. این پژوهشگر در طول دوره پسادکتری، تحت راهنمایی و میزبانی علمی دکتر علیرضا اصغری، استاد گروه شیمی تجزیه دانشکده شیمی، به اجرای طرحی پژوهشی با عنوان «ساخت کامپوزیت‌های جدید و استفاده از آن‌ها برای اندازه‌گیری داروها و آلاینده‌های محیطی و نیز تصفیه آب‌ها و پساب‌های آلوده» پرداخت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: جلسه ارائه نهایی دستاوردهای این دوره در اولین روز از تابستان در سالن ابن‌سینای دانشکده شیمی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد. در این نشست، دکتر حسینی بنده‌قرائی ضمن تشریح اهداف، روش‌های پژوهشی و نتایج حاصل از اجرای طرح، مهم‌ترین دستاوردهای علمی دوره را ارائه کردند که با استقبال و تحسین حاضران همراه شد.

دکتر احسانی با اشاره به اهمیت موضوع پژوهش اظهار داشت: توسعه مواد و کامپوزیت‌های نوین برای شناسایی و اندازه‌گیری ترکیبات دارویی و آلاینده‌های زیست‌محیطی و همچنین کاربرد آن‌ها در حذف آلاینده‌ها از آب و پساب، از جمله موضوعات راهبردی و مورد توجه محافل علمی جهان به شمار می‌رود. نتایج این پژوهش نیز نشان‌دهنده ظرفیت بالای دانشگاه سمنان در تولید دانش و ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه محیط زیست، سلامت و فناوری‌های نوین است.

وی خاطرنشان کرد: حاصل فعالیت‌های پژوهشی این دوره، انتشار یک فصل کتاب در انتشارات معتبر بین‌المللی Elsevier و چاپ دو مقاله علمی پژوهشی در مجلات نمایه‌شده JCR با رتبه Q1 بوده است که از دستاوردهای ارزشمند علمی این دوره محسوب می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان در پایان ضمن تبریک به دکتر احمد حسینی بنده‌قرائی و دکتر علیرضا اصغری، استاد میزبان این دوره، تأکید کرد: توسعه دوره‌های پسادکتری نقش مهمی در ارتقای کیفیت پژوهش‌های دانشگاهی، گسترش همکاری‌های علمی و تربیت پژوهشگران توانمند دارد و دانشگاه سمنان حمایت از این دوره‌ها را یکی از اولویت‌های مهم خود در مسیر تحقق اهداف علمی و پژوهشی می‌داند.

کلمات کلیدی
مصطفی رئوفی
تهیه کننده:

مصطفی رئوفی

تصاویر

 -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/04/02 12:54